[email protected]
KvK-nummer: 86442287
BTW-nummer: NL004248568B70

Over Mij

Over Innovative-IT & Consultancy

Innovative IT & Consultancy richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren voor particulieren en voor MKB.

Onderscheiding op de markt door innovatieve en betaalbare diensten te aanbieden van hoogwaardig kwaliteit waarbij service en waarborging van dienstverlening voorop staan.

De beschikbaarheid van informatie en van informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering van ieder bedrijfsonderneming. Met de nodige expertise en ervaring kunnen er in een kort tijdsbestek al verbeteringen doorgevoerd worden. Dit doet Innovative IT door de zorg rond de bedrijf kritische IT-infrastructuur uit handen te nemen, zodat de continuïteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd kan worden.

Innovative IT & Consultancy is in 2022 opgericht door Mehmet Basol.

Mehmet Basol is geboren en getogen in Schiedam. Een plaats waar hij nog steeds met veel plezier verblijft.

Al op jonge leeftijd was Mehmet geïnteresseerd in computers en alles wat er mee te maken had. Zijn liefde en passie voor het vak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Mehmet van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Mehmet heeft gestudeerd aan het Albeda Collega in Schiedam, daar heeft hij zijn niveau 2,3 en 4 diploma behaald (Netwerkbeheerder ICT). Na het behalen van zijn diploma is Mehmet begonnen bij een grote overheidsinstelling als Servicedesk medewerker, na 14 maanden is Mehmet doorgegroeid naar de rol van Senior Servicedesk Medewerker en Trainer. Tijdens zijn studie heeft hij twee keer stage gelopen bij een grote olieraffinaderij, daar was Mehmet verantwoordelijk voor de eerste en tweede lijns storingen, maar ook voor het inrichten en beheren van (tijdelijke) gebouwen voor projectdoeleinden, ook het printerpark behoorde geheel tot Mehmet zijn verantwoordelijkheid. Hierna is Mehmet zijn professionele loopbaan begonnen in 2013 en heeft tot en met 2017 gewerkt en ervaring opgedaan als Servicedeskmedewerker en Werkplekbeheerder. In 2018 is Mehmet Systeembeheerder geworden en is zodoende begonnen met het meedraaien in een reguliere beheerteam. Niet lang daarna is Mehmet gevraagd om deel te nemen aan diverse (complexe) projecten op infrastructuur waarbij vooral de continuïteit en vernieuwing essentieel is geweest.

Na enkele jaren professioneel ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven heeft Mehmet besloten om een ICT-onderneming erbij op te richten en zo is in 2018  Innovative IT & Trading ontstaan. Innovative IT & Trading heeft bestaan tot en met 2020. In dezelfde periode en daarna heeft Mehmet meer ervaring en specialisme opgedaan op het gebied van Systeembeheer. In 2022 heeft Mehmet weer besloten om te ondernemen en zo is Innovative IT & Consultancy ontstaan.

Mehmet heeft een sterke persoonlijkheid en een dienstverlenend karakter. Hij ondersteunt graag mensen en helpt ze waar dat nodig is. Hij vindt het belangrijk om naast zijn werkzaamheden ook ruimte te creëren voor persoonlijke aandacht en humor.

Mehmet heeft ruime ervaring met:

Active Directory (2008-2019)
Citrix: Director, Provisioning, Storefront, Netscaler
VMware: ESX, Horizon View, vSphere, UAG
Workspace: Ivanti Workspace Control, Ivanti Automation
Back-up: VEEAM, Qnap, Synology
Delivery: App-V, Novell ZENworks
Storage: Huawei, Dell, MS Cluster
Microsoft Office 365: Azure AD, Endpoint Manager (Intune), Exchange, OneDrive, Teams, Sharepoint
Microsoft Server 2003 t/m 2019, Microsoft Windows 7 t/m 10 (Golden Image)
Monitoring: SCOM, ManagedEngine Appmanager, Opmanager
Networking: Fortigate, Fortiweb, Infoblox (DNS), Barracuda (LB), Switches, Routers
Security: Conditional Access, DKIM, MS Defender, MFA , Webroot, SPF, WSUS, Firewall, Elastic, Hardening, Tenable
Scripting: CSS, HTML, PHP, CMD/DOS, Powershell
SQL: PHPmyAdmin, Microsoft SQL Server
Webdev: Apache, Directadmin, Joomla, WordPress, Woocommerce, Plesk

Innovative IT & Consultancy is een IT dienstverlener waarbij kwaliteit en heldere afspraken voorop staan. Door jarenlange ervaringen binnen diverse bedrijven en instanties kunnen er diensten afgenomen worden van hoogwaardig kwaliteit tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact op!

WAAROM INNOVATIVE-IT & CONSULTANCY?

◆  Diensten en goederen van hoogwaardig kwaliteit
◆  Klantgericht
◆  Meedenkend
◆  Innovatief
◆  Nieuwste technieken