Over Ons

Home - Over Ons

Over Innovative-IT & Trading

Innovative IT & Trading richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren voor particulieren en voor MKB.

We onderscheiden ons van de markt door innovatieve en betaalbare diensten te aanbieden van hoogwaardig kwaliteit. Service en goede en heldere afspraken staan bij ons voorop.

De beschikbaarheid van informatie en van informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering van ieder bedrijfsonderneming. We willen ICT voor u zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maken. Dit doen we door de zorg rond de bedrijf kritische IT-infrastructuur uit handen te nemen, zodat we de continuïteit van de uw bedrijfsvoering kunnen garanderen.

Innovative-IT & Trading is in 2018 opgericht door Mehmet Basol.

Mehmet Basol is geboren en getogen in Schiedam. Een plaats waar hij nog steeds met veel plezier verblijft.

Al op jonge leeftijd was Mehmet geïnteresseerd in computers en alles wat er mee te maken had. Zijn liefde en passie voor het vak heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Mehmet van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Mehmet heeft gestudeerd aan het Albeda Collega in Schiedam, daar heeft hij zijn niveau 2,3 en 4 diploma behaald (Netwerkbeheerder ICT). Na het behalen van zijn diploma is Mehmet begonnen bij een grote overheidsinstelling als Servicedesk medewerker, na 14 maanden is Mehmet doorgegroeid naar de rol van Senior Servicedesk Medewerker en Trainer. Tijdens zijn studie heeft hij twee keer stage gelopen bij een grote olieraffinaderij, daar was Mehmet verantwoordelijk voor de eerste en tweede lijns storingen, maar ook voor het inrichten en beheren van (tijdelijke) gebouwen voor projectdoeleinden, ook het printerpark behoorde geheel tot Mehmet zijn verantwoordelijkheid.

Na enkele jaren professioneel ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven heeft Mehmet besloten om een ICT-onderneming erbij op te richten en zo is Innovative IT & Trading ontstaan.

Op dit moment werkt Mehmet als Systeembeheerder voor de lokale overheid.

Mehmet heeft een sterke persoonlijkheid en een dienstverlenend karakter. Hij ondersteunt graag mensen en helpt ze waar dat nodig is. Hij vindt het belangrijk om naast zijn werkzaamheden ook ruimte te creëren voor persoonlijke aandacht en humor.

WIE ZIJN WE?

Innovative IT & Trading een IT dienstverlener en een aanbieder van gebruikte en nieuwe laptops en computers. Doordat we als individu al jarenlang ervaring hebben opgebouwd bij diverse bedrijven en instellingen kunnen we u diensten en goederen aanbieden van hoogwaardig kwaliteit tegen een interessante prijs. Particulieren en/of bedrijven: iedereen is bij ons welkom!

WAAROM INNOVATIVE-IT & TRADING?

◆  Diensten en goederen van hoogwaardig kwaliteit
◆  Klantgericht
◆  Meedenkend
◆  Innovatief
◆  Nieuwste technieken